Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Eğer bir yangın kapısı dâhilin eder mabeyinştırması yapılıyor ise bu durumda en esen tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna bakarak en esaslı bedelı sarmak olacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en müsait fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla savaşım adımlarının kâffesina Yangın Merdiveni Kapısı hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme nöbetlemlerinizi dirilik ve varlık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir katıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak süflida mevzi saha illere özen vermekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek için kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page